9. Rally maškaranih oktanaca Halubje - Liburnija 2018

Subota, 20.01.2018.
13:30 h
Kupalište Slatina

9. Rally maškaranih oktanaca Halubje - Liburnija 2018

Poznati kao ljubitelji i redoviti participatori kulturnih manifestacija karnevala i maškara, sportski zanesenjaci riječkog autokluba ''RI autosport'', devetu godinu zaredom organiziraju međunarodnu karnevalsko – turističko - sportsku manifestaciju ''9. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2018.''

Tradicijski običaji ponovo zaokupljaju pažnju svih koji drže do maškara i karnevala na širem području Kvarnera. Podizanjem pusta u malim mjestima kvarnerskog zaleđa, oglašuju se i  zvona, a niti oktanski zaljubljenici ovih dana ne miruju.

Početak svake kalendarske godine, poslije višednevnih blagdana s prekidima, obilježava novo karnevalsko ludilo.
Autoklub RI autosport, devetu godinu za redom, organizira dojmljivu i specifičnu međunarodnu karnevalsko-turističko-sportsku manifestaciju jedinstvena imena „9. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2018.“ u subotu 20.siječnja.

Prijave se primaju do 16.siječnja, a ove se godine očekuje  30-tak  vozila sa stotinjak sudionika. 

Okupljanje sudionika je u  Viškovu  na  parkiralištu „Milihovo“ gdje se vozi i prvi ispit spretnosti sa startom u 10 sati. Drugi je ispit u centru Matulja u 13 sati, ispod osnovne škole. Clj i završno proglašenje s brojnim nagradama, za sportske rezultate i maškarane dojmove, je u Opatiji na  kupalištu Slatina oko 15 sati.