ISTRAŽI

Opatija - oaza zdravlja i wellnessa

Odlučite se za zdrav život i prepustite se osvježavajućem wellness & spa doživljaju koji možete dobiti u brojnim vrhunskim objektima diljem Opatije.

Prikaži više
Prikaži manje

Opatija je grad kojeg mnogi posjećuju zbog njene opuštajuće atmosfere i brojnih wellness centara koji pružaju autentični antistres doživljaj. Ako se želite odmoriti od svakodnevnih briga, Opatija će vam pružiti preporod za duh i tijelo.

Znate li da je Opatija 1889. godine službeno proglašena lječilištem za tadašnju aristokraciju i uglednike te je bila prvo lječilište na cijelom Jadranu? Danas možemo reći da je Opatija jedna od najpopularnijih wellness destinacija i destinacija zdravstvenog turizma u Hrvatskoj i šire.

Nakon hladne zime, u ožujku, Opatija postaje nezaobilazan raj za ljubitelje wellnessa jer tada kreće tradicionalna manifestacija "Opatija - Oaza zdravlja i wellnessa”. Čudotvorne masaže, njega lica i tijela, opuštajuće kupke, saune i smirujuća aromaterapija tu su da vam vrate potrebnu energiju. Dnevne ponude, vikend odmori i personalizirani paketi razmazit će vas bez obzira na duljinu vašeg boravka. 

Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

Posebne ponude

Ožujak oaza wellnessa

Masaža potiče pozitivno raspoloženje i poboljšava opće stanje. Vitalizira, detoksificira, čisti i generira na više nivoa te potiče samospoznaju. Idealna je za suhu, nadraženu kožu koja se peruta. Otklanja bolove u mišićima i zglobovima.

opširnije
White pure massage

White pure massage

Vrijedi od 01.03
Vrijedi do 31.05
  300,00 kn Po osobi

Kratki wellness odmor

*3 noćenja s uključenim gurmanskim polupansionom

*Smještaj u Superior dvokrevetnoj sobi s pogledom na more

*Poklon bon za wellness u vrijednosti 228,- kn (€ 30,-) po osobi

*Poklon dobrodošlice u sobi

* Garažno mjesto za Vaš automobil

* Neograničeno korištenje hotelskih bazena (zatvorenog slatkovodnog i poluotovorenog  grijanog s morskom vodom), neograničeno korištenje sauna u Svijetu sauna: Laconium, biljna sauna, u parna kupelj, 2 finske saune, infracrvena kabina

Po osobi 3.648,00 Kn ( 480,- €)

Ponuda vrijedi od 09.05.-13.05.2021.

opširnije
Kratki wellness odmor

Kratki wellness odmor

Vrijedi od 09.05
Vrijedi do 13.05
Tri noći 3.648,00 Kn po osobi