OTKAZANO! Ljubav i zahvalnost, radionica osobnog razvoja

OTKAZANO!!
DAMIR MANOLA, bioterapeut
Kulturni dom Zora, dvorana
21.03.2020. 16:00 h
Obavezna on line prijava: www.damirmanola.com

OTKAZANO! Ljubav i zahvalnost, radionica osobnog razvoja

„Što znači biti zahvalan? To ne znači sebe uvjeravati u neku lažnu predodžbu da je sve u redu. Živjeti svoj život sa zahvalnošću znači odabrati usredotočiti svoje vrijeme i pažnju na ono što cijenite. Cilj nije blokirati poteškoće, već pristupiti tim poteškoćama iz drugačije perspektive. Zahvalnost nas omekšava. Ona umiruje naše nemirne umove povezujući nas s čudesnim običnim stvarima, velikim i malim, koje bismo inače uzeli zdravo za gotovo. Kao što voda koja dugo stoji na mjestu postaje močvara tako naše emocije, naša svijest i karakter formiraju pogled na Svijet i naše mjesto u njemu. Kada shvatimo uzroke naših problema - dolazi do pokretanja unutarnjih procesa fine energije od koje smo sastavljeni.

Pozivamo Vas na radionicu gdje počinje Vaša promjena i gdje ćete ispisati svoju novu životnu priču satkanu od istine prema samoj sebi, povjerenja i ljubavi. Radionica je osmišljena na način da provedete par nezaboravnih sati koji mogu promijeniti Vaš život na bolje i to na svim poljima Vašeg života. Radionica Vam omogućuje da krenete novim putovima u životu, otkrijete svoje kvalitete i ojačate ih, promijenite navike i bolje upoznate sebe, premda sudjelovanjem na ovoj radionici ne mijenjate samo sebe, Vaša promjena utječe na svih oko Vas.

Tijekom radionice, kroz predavanje, razgovor i meditaciju transformacije i osvještavanja - raditi će se na pravilnom prihvaćanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Tvrdnja da je prošlost moguće mijenjati kod mnogih ljudi izaziva zbunjenost jer kako je moguće mijenjati ono što se već dogodilo? Ali jedino uz pravilno prihvaćanje događaja iz prošlosti koji nam ograničavaju život u punom potencijalu možemo krenuti ka stvaranju bolje budućnosti.“

www.damirmanola.com