RetrOpatija 2022

Najveći ''party stoljeća'' vraća se krajem lipnja u velikom stilu!

RetrOpatija, opatijski „party stoljeća“, posvećen zlatnim razdobljima glazbe, plesa i mode, od 23. do 25. lipnja pretvorit će središte grada u veliku pozornicu, lokale i izloge trgovina uređene u stilu dvadesetih, pedesetih ili sedamdesetih godina prošlog stoljeća u idealnu scenografiju za putovanje kroz vrijeme, a privremeno zatvorenu glavnu ulicu u plesni podij.

RetrOpatija će povezati sve opatijske ugostitelje, hotelijere, trgovce i obrtnike, stotine sudionika i tisuće posjetitelja u doživljaj koji će se dugo pamtiti, a vrhunac programa bit će najveći „disco party“ pod zvijezdama, na otvorenoj sceni Ljetne pozornice.

Pogledajte cjeloviti program ovogodišnje RetrOpatije ovdje.

Stigao je kraj čekanju na novo poglavlje naše priče posvećene ponovnom otkrivanju swingerskih dvadesetih, nostalgičnih pedesetih, ludih sedamdesetih, rockerskih osamdesetih i svih drugih zlatnih razdoblja iz povijesti svjetske glazbe i mode. Vrijeme je da ponovo iz ormara izvučete najbolje „trapezice“, havajske košulje i haljine „na volane“, natapirate frizure, „poštucate“ brkove i pripremite se za tri dana odličnog provoda na RetrOpatiji!

Pogledajte posebne ponude