ISTRAŽI

17. Festival čokolade

10.-12.11.2023.

Choco programi
Wellness i spa choko ponude

Ne propustite otkriti neke sasvim nove čokoladne delicije i vrhunske okuse. Prepustite se čarima čokolade i uživajte u eleganciji čokoladne Opatije!
10.-12.11.2023.

Prikaži više
Prikaži manje

Što je zima bez čokolade? Romantične zimske večeri na raskošno okićenim ulicama ispunjenima dobrom glazbom i odličnom atmosferom do potpunog savršenstva dovodi upravo taj slatki okus koji je obilježio najsretnije trenutke u našim životima. A Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici.

Drugi vikend u studenome i ove će godine proći u znaku te manifestacije, koja će čokoladu „umiješati“ u svaki dio života grada: sajam Čokoladna čarolija u Centru Gervais će okupiti najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove i predstaviti neke sasvim jedinstvene i teško dostupne čokoladne delicije, no čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

Nenadmašni hedonistički užitak u čokoladi tako će od 10. do 12. studenog osvojiti sva osjetila brojnih posjetitelja najslađeg opatijskog događanja koje će ponuditi bogat program glazbenih nastupa izvrsnih izvođača i bendova, zanimljivih radionica, izložbi, predavanja, kao i izrade nevjerojatnih skulptura od čokolade.

Kao što je teško zamisliti zimu bez čokolade, teško je zamisliti i čokoladu bez Opatije, jer u savršenom spoju tog moćnog okusa, dana ispunjenih brojnim aktivnostima te romantične atmosfere omiljene jadranske turističke destinacije nalazi se „recept“ za izvrstan provod i slatki vikend koji nikad neće izblijediti u sjećanju.

Posebne ponude

Festival čokolade

Posjetite nas u novotvorenom Museum of Selfies and Memories Opatija te okinite najslađu čoko fotografiju!

Osim najslađih čokoladnih fotografija u muzeju se možete fotografirati s povijesnim ličnostima poput carice Sissi, cara Franje Josipa, skladatelja Mahlera, plesačice Isadore Duncan koje su oblikovale Opatiju u

biser Jadrana što je ona danas.

Predah od povijesti možete pronaći u zabavnom dijelu muzeja, dok će najmlađi uživati u Kids Corneru. Čekamo vas u Selfie muzeju, a u sklopu Festivala čokolade cijena ulaznice umjesto 8 eura bit će 5 eura.

opširnije
Museum of Selfies and Memories Opatija

Museum of Selfies and Memories Opatija

Museum of Selfies and Memories Opatija

Vrijedi od 06.11
Vrijedi do 12.11
Popust 37,5% na ulaznicu