U Ljubljani predstavljena outdoor ponuda Opatijske rivijere

Slovenskim novinarima predstavljena outdoor ponuda i najavljena outdoor događanja Opatijske rivijere

U srijedu, 12. lipnja 2019., u uredu Predstavništva HTZ-a u Sloveniji - Ljubljana, Goran Pavlović iz Turističke zajednice grada Opatija održao je prezentaciju outdoor ponude Opatijske rivijere. Prezentaciju su pratili brojni mediji uz nazočnost predstavnice Veleposlanstva RH u Sloveniji, gospođe Alenke Hudek.

Na prezentaciji je predstavljena outdoor ponude, koja na opatijskoj rivijeri uključuje brojne mogućnosti za ljubitelje aktivnog odmora i boravka u prirodi uz promociju nove outdoor karte Opatijske rivijere, koja upućuje na lokacije i rute za aktivan odmor poput brdskog i cestovnog biciklizma, planinarenja, trail trčanja, jedrenja na dasci, SUP-a ili slobodnog penjanja. Karta će biti dostupna i kao digitalno izdanje putem aplikacije Avenza Maps. Na prezentaciji je promovirana i nova brošura s outdoor događanjima u rujnu na Opatijskoj rivijeri: SUP i windsurf regate, Učka Trail i King of Učka utrke.

Novinarima je predstavljen i bogat glazbeno kulturni program ljetne sezone na rivijeri s naglaskom na manifestaciju Retropatija koja se ove godine održava 8 dana.

Gastro delicije predstavio je restoran bianco&nero iz Opatije.