ISTRAŽI

Opatija Advent

Najljepši Advent uz more!

26.11.2021. - 09.01.2022.
Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije. Dođite, prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite božićne blagdane za pamćenje!

Prikaži više
Prikaži manje

Zima će Opatiju i ove godine odjenuti u raskošno adventsko ruho. Najromantičniji i najsvečaniji dio godine najbolja je prilika za upoznavanje ove poznate europske destinacije u jedinstvenoj atmosferi. Vrijeme je to u kojem se blagdanska čarolija osjeti u svakom kutku grada i čini svaki doživljaj nezaboravnim. Stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija tijekom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku. 

Od 26. studenog do 9. siječnja Najljepši Advent uz more blagdanskom će čarolijom oviti poznate lokacije kao što su park sv. Jakova, park Angiolina, Slatina, Lungomare, Ljetnu pozornicu, gradsku tržnicu i pitoreskno Volosko, ali i ponuditi niz uzbudljivih iznenađenja za sve posjetitelje.

Zahvaljujući Adventu, ali i vrhunskim restoranima, suvremenim wellness & spa centrima, Festivalu čokolade koji će zasladiti početak prosinca te turističkoj tradiciji koja se prostire gotovo dva stoljeća u povijest, Opatija i ove zime ostaje idealna destinacija za savršeni odmor. 

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Opatiji. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo. Božićni ugođaj, blaga zimska klima i blizina mora pravi su recept za Advent iz snova.

VAŽNO! Advent u Opatiji je zamišljen kao šetnja prekrasno okićenim lokacijama uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Ostanite odgovorni, čuvajte sebe i druge, i u slučaju nemogućnosti držanja distance koristite maske za lice!

banner opatija advent small

Posebne ponude

Advent u Opatiji

Christmas Tree Lighting 27.11.2021. – spektakl paljenja lampica na najvećem opatijskom božićnom drvcu! 

Ovaj spektakularni početak najljepšeg doba u godini oduševit će i male i velike, a uz blagdanski glazbeni repertoar i fantastične glumačke performanse i skečeve očekuje vas večer za pamćenje!

Ponuda uključuje rezervaciju stola 27.11.2021. i platu hladnih narezaka te smještaj u hotelima: Hotel Milenij*****, Hotel Sveti Jakov*****, Hotel Royal****, Grand hotel 4 opatijska cvijeta****, Hotel Agava**** i Hotel Gardenija***.

opširnije
Christmas Tree Lighting 2021

Christmas Tree Lighting 2021

Vrijedi od 26.11
Vrijedi do 28.11
2 osobe/3 dana od 352,00 €