ISTRAŽI

Opatija - oaza zdravlja i wellnessa

Odlučite se za zdrav život i prepustite se osvježavajućem wellness & spa doživljaju koji možete dobiti u brojnim vrhunskim objektima diljem Opatije.

Prikaži više
Prikaži manje

Opatija je grad kojeg mnogi posjećuju zbog njene opuštajuće atmosfere i brojnih wellness centara koji pružaju autentični antistres doživljaj. Ako se želite odmoriti od svakodnevnih briga, Opatija će vam pružiti preporod za duh i tijelo.

Znate li da je Opatija 1889. godine službeno proglašena lječilištem za tadašnju aristokraciju i uglednike te je bila prvo lječilište na cijelom Jadranu? Danas možemo reći da je Opatija jedna od najpopularnijih wellness destinacija i destinacija zdravstvenog turizma u Hrvatskoj i šire.

Nakon hladne zime, u ožujku, Opatija postaje nezaobilazan raj za ljubitelje wellnessa jer tada kreće tradicionalna manifestacija "Opatija - Oaza zdravlja i wellnessa”. Čudotvorne masaže, njega lica i tijela, opuštajuće kupke, saune i smirujuća aromaterapija tu su da vam vrate potrebnu energiju. Dnevne ponude, vikend odmori i personalizirani paketi razmazit će vas bez obzira na duljinu vašeg boravka. 

Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

Posebne ponude

Oaza zdravlja i wellnessa

Unesite dozu hedonizma u svakodnevicu! U wellness oazi hotela Ambasador očekuje vas potpuni užitak i jedinstveno Gemology SPA iskustvo.

Iskusite ekstravagantne Private SPA trenutke za dvoje koji uključuju raskošnu masažu poludragim kamenjem s potpisom francuskog brenda Gemology popraćenu čašom pjenušca i slatkim iznenađenjem.

  • 1 x VIP poklon dobrodošlice (Gin Tonic station, izbor bobičastog voća)
  • 1 x Gemology SPA Experience (korištenje Private SPA sobe 120 min, peeling tijela, Precious Stones masaža za dvoje u trajanju od 75 min, čaša pjenušca, slatko iznenađenje)
opširnije
Gemology SPA Experience

Gemology SPA Experience

Vrijedi od 09.02
Vrijedi do 23.12
SOBA VEĆ OD 319 € ZA NOĆ

Odvojite vrijeme za opuštanje u hotelu Palace Bellevue kako biste obnovili tijelo, um i dušu u hotelskom wellness & spa centru.

Ponuda uključuje wellness program koji uz blagotvorno djelovanje na vaše tijelo ima uljepšavajući i pročišćavajući učinak na kožu te ublažava napetost u tijelu.

Iskoristite našu ekskluzivnu ponudu i uživajte u svim pogodnostima wellness & spa centra hotela Palace Bellevue!

  • 1 x poklon dobrodošlice
  • 1 x ručak u 3 slijeda
  • 1 x pre-dinner Passion Fruit Martini
  • 1 x wellness voucher (masaža u trajanju od 20 min)
opširnije
Wellness & Gourmet

Wellness & Gourmet

Vrijedi od 02.01
Vrijedi do 23.12
SOBA VEĆ OD 105 € ZA NOĆ

Napravite aktivni predah od svakodnevice u Opatiji!

Povećajte razinu energije u hotelu Istra koji nudi savršenu kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora.

Budite aktivni uz vođenu nordijsku šetnju Opatijom, jutarnje opuštanje uz jogu i okrepljujuće zimsko plivanje.

Uživajte u neograničenom korištenju polu-olimpijskog bazena i whirlpoola u Thalassotherapiji Opatija.

Jedite zdravo jer vas tijekom obroka očekuje mnoštvo raznovrsnih opcija i detox kutaka.

Poboljšajte kvalitetu života uz samo jedan posjet hotelu Istra!

opširnije
Get Active & Stay Healthy

Get Active & Stay Healthy

Vrijedi od 05.11
Vrijedi do 29.05
SOBA VEĆ OD 93 € ZA NOĆ

Budite aktivni, jedite zdravo i postignite više tijekom odmora u Active Healthy Hotelu Istra!

Obnovite duh i tijelo uz aktivni program koji uključuje nordijske šetnje, jogu uz more i plivanje u polu-olimpijskom bazenu. Uživajte u anti-aging efektu mediteranske prehrane bogate antioksidansima i obrocima koji pospješuju detoksikaciju organizma. Konzultirajte se s vrhunskim doktorima Thalassotherapije Opatija i unaprijedite svoje zdravlje.

opširnije
Functional Check-Up Basic

Functional Check-Up Basic

Vrijedi od 05.11
Vrijedi do 29.05
SOBA VEĆ OD 133 € ZA NOĆ

Sanjate o odmoru nakon kojega ćete se osjećati posve novima? Posjet Active Healthy Hotelu Istra savršeno je rješenje! Neka vaša transformacija započne uz posebni paket „Functional check-up plus“ koji će vam omogućiti sveobuhvatan dijagnostički pregled pod stručnim okom osoblja Thalassotherapije Opatija. Smanjite utjecaj stresa na vaš život uz zimsko plivanje i jogu te ojačajte imunitet uz detox doručke i funkcionalne večere.

 

opširnije
Functional Check-Up Plus

Functional Check-Up Plus

Vrijedi od 05.11
Vrijedi do 29.05
SOBA VEĆ OD 254 € ZA NOĆ