ISTRAŽI

Opatija - oaza zdravlja i wellnessa

Odlučite se za zdrav život i prepustite se osvježavajućem wellness & spa doživljaju koji možete dobiti u brojnim vrhunskim objektima diljem Opatije.

Prikaži više
Prikaži manje

Opatija je grad kojeg mnogi posjećuju zbog njene opuštajuće atmosfere i brojnih wellness centara koji pružaju autentični antistres doživljaj. Ako se želite odmoriti od svakodnevnih briga, Opatija će vam pružiti preporod za duh i tijelo.

Znate li da je Opatija 1889. godine službeno proglašena lječilištem za tadašnju aristokraciju i uglednike te je bila prvo lječilište na cijelom Jadranu? Danas možemo reći da je Opatija jedna od najpopularnijih wellness destinacija i destinacija zdravstvenog turizma u Hrvatskoj i šire.

Nakon hladne zime, u ožujku, Opatija postaje nezaobilazan raj za ljubitelje wellnessa jer tada kreće tradicionalna manifestacija "Opatija - Oaza zdravlja i wellnessa”. Čudotvorne masaže, njega lica i tijela, opuštajuće kupke, saune i smirujuća aromaterapija tu su da vam vrate potrebnu energiju. Dnevne ponude, vikend odmori i personalizirani paketi razmazit će vas bez obzira na duljinu vašeg boravka. 

Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

Posebne ponude

Oaza zdravlja i wellnessa

Unesite dozu hedonizma u svakodnevicu! U wellness oazi hotela Ambasador očekuje vas potpuni užitak i jedinstveno Gemology SPA iskustvo.

Iskusite ekstravagantne Private SPA trenutke za dvoje koji uključuju raskošnu masažu poludragim kamenjem s potpisom francuskog brenda Gemology popraćenu čašom pjenušca i slatkim iznenađenjem.

  • 1 x VIP poklon dobrodošlice (Gin Tonic station, izbor bobičastog voća)
  • 1 x Gemology SPA Experience (korištenje Private SPA sobe 120 min, peeling tijela, Precious Stones masaža za dvoje u trajanju od 75 min, čaša pjenušca, slatko iznenađenje)
opširnije
Gemology SPA Experience

Gemology SPA Experience

Vrijedi od 09.02
Vrijedi do 23.12
SOBA VEĆ OD 319 € ZA NOĆ

Odvojite vrijeme za opuštanje u hotelu Palace Bellevue kako biste obnovili tijelo, um i dušu u hotelskom wellness & spa centru.

Ponuda uključuje wellness program koji uz blagotvorno djelovanje na vaše tijelo ima uljepšavajući i pročišćavajući učinak na kožu te ublažava napetost u tijelu.

Iskoristite našu ekskluzivnu ponudu i uživajte u svim pogodnostima wellness & spa centra hotela Palace Bellevue!

  • 1 x poklon dobrodošlice
  • 1 x ručak u 3 slijeda
  • 1 x pre-dinner Passion Fruit Martini
  • 1 x wellness voucher (masaža u trajanju od 20 min)
opširnije
Wellness & Gourmet

Wellness & Gourmet

Vrijedi od 02.01
Vrijedi do 23.12
SOBA VEĆ OD 105 € ZA NOĆ

Yoga program koji obuhvaća različite tehnike ove drevne discipline, koja u kombinaciji s opuštajućim meditacijskim spa tretmanima pomaže u postizanju potpune ravnoteže tijela, duha i uma.

opširnije
Yoga by the sea

Yoga by the sea

Vrijedi od 01.09
Vrijedi do 31.05
Cijena od 597 EUR po noćenju

Odvojite vrijeme samo za sebe i otkrijte dobrobiti našeg duboko opuštajućeg spa programa!

opširnije
Ikalia Healing

Ikalia Healing

Vrijedi od 01.09
Vrijedi do 31.05
Cijena od 440 EUR po noćenju

Istražite predivne krajolike Kvarnerskog zaljeva uz privatnu hiking turu planinom Učkom, nakon čega vas čeka opuštanje uz naše specijalne spa tretmane!

opširnije
Mountain Escape

Mountain Escape

Vrijedi od 01.09
Vrijedi do 31.05
Cijena od 614 EUR po noćenju