ISTRAŽI

Opatija Advent

Najljepši Advent uz more!

26.11.2021. - 09.01.2022.
Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije. Dođite, prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite božićne blagdane za pamćenje!

Prikaži više
Prikaži manje

Zima će Opatiju i ove godine odjenuti u raskošno adventsko ruho. Najromantičniji i najsvečaniji dio godine najbolja je prilika za upoznavanje ove poznate europske destinacije u jedinstvenoj atmosferi. Vrijeme je to u kojem se blagdanska čarolija osjeti u svakom kutku grada i čini svaki doživljaj nezaboravnim. Stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija tijekom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku. 

Od 26. studenog do 9. siječnja Najljepši Advent uz more blagdanskom će čarolijom oviti poznate lokacije kao što su park sv. Jakova, park Angiolina, Slatina, Lungomare, Ljetnu pozornicu, gradsku tržnicu i pitoreskno Volosko, ali i ponuditi niz uzbudljivih iznenađenja za sve posjetitelje.

Zahvaljujući Adventu, ali i vrhunskim restoranima, suvremenim wellness & spa centrima, Festivalu čokolade koji će zasladiti početak prosinca te turističkoj tradiciji koja se prostire gotovo dva stoljeća u povijest, Opatija i ove zime ostaje idealna destinacija za savršeni odmor. 

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Opatiji. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo. Božićni ugođaj, blaga zimska klima i blizina mora pravi su recept za Advent iz snova.

VAŽNO! Advent u Opatiji je zamišljen kao šetnja prekrasno okićenim lokacijama uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Ostanite odgovorni, čuvajte sebe i druge, i u slučaju nemogućnosti držanja distance koristite maske za lice!

banner opatija advent small

Posebne ponude

Advent u Opatiji

Naša ponuda uključuje Bogati blagdanski doručak za djecu (šareni muffini, kroasani, linceri, topli kakao, mlijeko…); animacijski program s Bakom Mraz i veselim vilenjacima koji će s mališanima razgovarati o njihovim željama i čitati popularne dječje bajke; druženje s Djedom Mrazom; najbolju zabavu u pravom božićnom ambijentu uz poznate božićne melodije!

Smještaj u hotelima:
- Grand hotel 4 opatijska cvijeta****
- Hotel Gardenija***

opširnije
Doručak s Djedom Mrazom

Doručak s Djedom Mrazom

Vrijedi od 17.12
Vrijedi do 19.12
2 osobe/2 dana od 235,00 €  

Provedite božićne praznike u bajkovito uređenoj Opatiji, uživajte u šetnji predivno uređenim opatijskim parkovima i šetnicama dok vaši mališani uživaju na poučnoj kazališnoj predstavi ‘Vrtuljak želja’.

Ponuda uključuje ulaznicu za poučnu dječju predstavu ‘Vrtuljak želja’ i smještaj u hotelima (Grand hotel 4 opatijska cvijeta****, Hotel Gardenija***).

opširnije
Božić u Opatiji

Božić u Opatiji

Vrijedi od 24.12
Vrijedi do 26.12
2 osobe/2 dana od 220,00 €  

Novogodišnja noć prožeta ukusom finoće zvuka, plesa, magije, prekrasnih kostima i gastronomskim užicima. Naši chefovi pripremaju vrhunske delicije, a vrhunsku atmosferu garantiraju sjajni glazbenici, plesači i mađioničar Andrej Škedel koji tijekom cijele večeri zabavlja i iznenađuje goste. Glazbu kvarteta Mystic Rose Ensemble prekida plesna skupina Flame s točkama iz mjuzikla „Chicago“ te cabaretski plesni show „Cabaret à la Carte“.

Pozivamo vas da na doček sa sobom ponesete omiljene detalje i rekvizite iz ludih 20-tih i uživate u odličnoj atmosferi na temu Great Gatsbyja!

 

 

opširnije
New Year’s GALA CABARET

New Year’s GALA CABARET

Vrijedi od 29.12
Vrijedi do 31.12
2 osobe/2 dana od 1003 EUR  

Ova novogodišnja večer neće i ne može biti obična jer su tvorci ove večeri kvartet Andreas i Ri Teatar. Zabava je zagarantirana, a osmijeh i dobro raspoloženje neće izostati ni kod “najvećeg mrguda“ u publici. Malo glazbe, malo plesa, malo profinjenog humora… pa opet to isto od 20 sati… – garancija je nezaboravnog dočeka u hotelu Royal. Tko ne bude na ovom dočeku, a čuje je kako je bilo – bit će mu jako žao.

Ponuda uključuje ekskuzivni novogodišnji program u dvorani 'Royal Hall' i smještaj u hotelima:
- Hotel Royal****
- Hotel Sveti Jakov*****
- Grand hotel 4 opatijska cvijeta****

opširnije
New Year’s Royal GALA

New Year’s Royal GALA

Vrijedi od 29.12
Vrijedi do 31.12
2 osobe/2 dana od 750,00 €