GRAD SAMOBOR

POI:

Hotel Bevanda

Ulica i broj:
Zert 8
Grad:
Opatija
Poštanski broj:
51410
Telefon:
+385 (51) 493888
Fax:
+385 (51) 718354
Mob:
Web:
www.bevanda.hr
E-mail:
bevanda@bevanda.hr
Facebook:
https://www.facebook.com/Bevanda1971/
Tripadvisor:
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297515-d5871287-Reviews-Hotel_Bevanda-Opatija_Primorje_Gorski_Kotar_County.html
Google+:
https://www.instagram.com/bevanda_hotel.restaurant.bar/
Google mapa:
45.335372 / 14.311207
Uvodna rečenica:
Prostor opuštanja i uživanja te ispunjenja svake želje gosta
Kako doći:
Opis:

Bevanda je prvi boutique hotel s pet zvjezdica na sjevernom Jadranu kao i ponosan član udurženja Relais & Chateaux te mjesto koje svojim gostima nudi potpuno opuštanje u bogato opremljenim sobama, s personaliziranom uslugom i posebno osmišljenim uslugama. Hotel je nastao na temeljima istoimenog restorana, osnovanog 1971. godine. Legendarno ugostiteljsko ime danas je preuređeno i obogaćeno s 10 elegantno opremljenih soba, svake nazvane po slavnoj osobi koja je tijekom opatijske povijesti boravila u gradu i inspirirala se ovdašnjom mondenom kulturno-društvenom scenom.

Koncept kuhinje Bevande onaj je stari, s modernim dodirima kao osvježenjem. Temeljen u korijenima svježih namirnica kontinenta i mora, kultni restoran danas stvara klasična i raznovrsna mediteranska jela osvježena modernim dodirom. Kao član dobro poznatog JRE-a te uz želju za serviranjem ukusne hrane, u fokusu su kuhinje čiste i jasne arome namirnica. Karta pića bila je i ostala među najboljima u Hrvatskoj i regiji. Ponudom vodećih domaćih i izborom stranih pića vinska karta savršeno komplementira Bevandinom jelovniku, a Jurčić je uvijek spreman i «spariti» cigaru s odabranim pićem.

 

FOTOGALERIJA:

Kontakti

Pozicija:
Ime i prezime :
Telefon:
Fax:
Mob:
E-mail:
Napomena:
Pozicija:
Ime i prezime :
Telefon:
Fax:
Mob:
E-mail:
Napomena:

Službeni podaci

Registarski broj:
OIB:
MB:
Žiro račun:
Žiro račun:
Žiro račun: