GRAD SAMOBOR

POI:

Restoran Argonauti

Ulica i broj:
Maršala Tita 109
Grad:
Opatija
Poštanski broj:
51410
Telefon:
+385 (51) 202 000
Fax:
Mob:
Web:
www.amadriapark.com
E-mail:
hotel.milenij@amadriapark.com
Facebook:
Tripadvisor:
Google+:
Google mapa:
45.333867 / 14.305742
Uvodna rečenica:
À la carte restoran Amadria Park Hotela Milenij koji nudi gurmanska jela pripremljena od lokalnih namirnica te specijalitete od dnevno svježe ribe i škampa iz Kvarnerskog zaljeva
Kako doći:
Opis:

Restoran petozvjezdanog hotela Milenij nudi doista uzvišeno gastronomsko iskustvo, koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Meni uključuje specijalitete od dnevno svježe ribe i škampi iz Kvarnerskog zaljeva te delicije regije pripremljene od lokalnih namirnica poput domaće tjestenine s istarskim tartufom ili rijetko dostupna jela s mesom Boškarina, istarskog goveda. Vrhunska vinska karata broji stotinjak domaćih i stranih vina, a restoran se može pohvaliti i izvrsnim izborom jakih pića.

Gastronomski užitak prati i poseban ugođaj terase s fantastičnim pogledom na morske valove i obalno šetalište, smještene u raskošnom vrtu i pod stoljetnim arkadama povijesne vile hotela Milenij.

Specijaliteti: Jela od dnevno svježe ribe i škampi iz Kvarnerskog zaljeva, domaća tjestenina s tartufima, jela s mesom istarskog goveda.

FOTOGALERIJA:

Kontakti

Pozicija:
Ime i prezime :
Telefon:
Fax:
Mob:
E-mail:
Napomena:
Pozicija:
Ime i prezime :
Telefon:
Fax:
Mob:
E-mail:
Napomena:

Službeni podaci

Registarski broj:
OIB:
MB:
Žiro račun:
Žiro račun:
Žiro račun: