Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

Smješten u srcu grada Opatije, Keight Hotel Opatija moderna je oaza u slikovitom okruženju.

Hoteli
Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton

OTVORENJE LIPANJ 2024.

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton može se pohvaliti jedinstvenim i modernim dizajnom s predivnom terasom i bazenom na krovu s pogledom na Kvarner, hotel s 54 sobe prvi je Curio Collection by Hilton hotel u Hrvatskoj.

Izvrsnost za naše goste
S 54 promišljeno dizajnirane i prostrane sobe za goste veličine 32 m2 s lounge foteljom i stolićem za kavu, raskošnim spa-centrom s unutarnjim bazenom, terasom za sunčanje na krovu i vanjskim bazenom s pogledom koji oduzima dah, gosti mogu uživati ​​u udobnosti i stilu koji Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton pruža. Gosti mogu birati između niza prostranih soba i apartmana, od kojih je svaki opremljen raznim sadržajima i prekrasnim pogledom na Jadransko more ili na okolni krajolik. Poslovni putnici će pronaći sobe savršeno prilagođene za rad, dok će hotelski višenamjenski prostor za sastanke od 100 kvadratnih metara i parkiralište za posjetitelje i goste osigurati da se poslovni sastanci odvijaju neometano i uz najbolji servis.

Kulinarsko putovanje
Hotelski restoran Pierrot gostima pruža kulinarske užitke kroz koncept fine dining bistroa koji odaje počast raznovrsnoj tradiciji hrvatske kuhinje. Poštujući sezonske sastojke i pomičući granice okusa i prezentacije, kulinarski tim u Pierrotu stvara iskustvo koje nadilazi tradicionalna očekivanja o gastronomiji. Gosti se također mogu odlučiti za objed u Rooftop bistro na krovu hotela ili za uživanje u vrhunskim koktelima s pogledom na Kvarner.

Rooftop i uživanje
Hotel ima jedinstvenu krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom s pogledom na očaravajuću arhitekturu Opatije. Uz bazen na krovu hotela, gosti mogu uživati ​​i u najvećem opatijskom unutarnjem bazenu od 25 metara, koji će biti dostupan u hotelskom spa centru, gdje gosti mogu iskusiti niz opuštajućih tretmana i uživati u saunama.

Lokacija u centru grada
Smješten u srcu Opatije, Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, udaljen je manje od dvije minute hoda od mora. Gosti hotela mogu istraživati grad, prošetati poznatom šetnicom Lungomare kao i uživati u obližnjim parkovima, restoranima, barovima i trgovinama.

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton dio je Hilton Honorsa, nagrađivanog programa vjernosti za 22 Hiltonova brenda. Članovi koji izravno rezerviraju imaju pristup raznim pogodnostima, uključujući fleksibilnost u odabiru kombinacija bodova i novca za rezervaciju boravka, ekskluzivne popuste za članove, besplatni standardni Wi-Fi i druge pogodnosti.

54
15:00sati
12:00sati