Posebne prometne regulacije - Karneval Opatija 2018.

Posebne prometne regulacije - Karneval Opatija 2018.

DJEČJI KARNEVALSKI KORZO – 28.01.2018.

Radi održavanja “Dječjeg karnevalskog korza” u nedjelju, 28. siječnja 2018. godine, od 12.00 do 16.00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica m. Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ul. F. Peršića  do Slatine (ex hotel Zagreb).

Istodobno Ulica maršala Tita od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje, postaje jednosmjerna u pravcu grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u pravcu Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme po Novoj cesti, a autobusna stajališta biti će uspostavljena na uobičajnim mjestima.

Linije Autotroleja prometuju:

LINIJA 32  prometuje Novom cestom,

LINIJE 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova  cesta i dalje redovitom trasom.

Ujedno se u nedjelju, 28. siječnja 2018.  zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F Peršića , do Slatine (ex hotel Zagreb) u vremenu od 08.00 do 16.00 sati .

Mole se vozači, da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije,  kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premijestiti „paukom“.

BALINJERADA – 04.02.2018.

Zbog održavanja “Balinjerade” u nedjelju 04. veljače 2018. od 09.00 do 15.00 h, za sav promet bit će zatvorena Ulica maršala Tita od raskrižja s Ulicom V.C.Emina (skretanje za opatijsku luku)  do Slatine (ex hotel Zagreb).

Promet gradskih autobusa odvijati će se za to vrijeme po Novoj cesti, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajnim mjestima.

Linije Autotroleja prometuju:

LINIJA 32  prometuje Novom cestom,

LINIJE 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova  cesta i dalje redovitom trasom.

Ujedno se dana 04. veljače 2018. zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici m. Tita, na dionici odvijanja ”Balinjerade”, od raskrižja s Ulicom V.C.Emina (skretanje za opatijsku luku),  do Slatine (ex hotel Zagreb), u vremenu od 07.00 do 15.00 h.

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući će se sva vozila, koja se zateknu  na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premijestiti „paukom”.