Salsation na Kvarneru

Tri spektakularna salsa dana za ljubitelje plesa

Na Kvarner ovog vikenda stiže prava plesno-zabavna poslastica u trajanju od tri dana (19. – 21.8.2022.) - SALSATION dance fitness Masterclass i Workshop uz mnogobrojne druge aktivnosti.

SALSATION fitness je novi plesni program koji se fokusira na muzikalnosti, lirskom izričaju i funkcionalnom treningu, što znači da se sudionici neće samo zabaviti plešući već će biti i zdraviji, fleksibilniji i izdržljiviji.

Katia Mello, Brazilka s riječkom adresom, je SALSATION MASTER TRENER i osoba koja je Hrvatskoj predstavila novi dance fitness program – SALSATION, program koji je diljem svijeta već naveliko poznat. Da bi ga približila i stanovnicima Kvarnera, uz pomoć dobrih ljudi i prijatelja, organizirala je cijeli vikend plesnih radionica, beach partija, izlet brodom po kvarnerskim otocima, posjete lokalnim restoranima i time zagarantirala odlično proveden vikend.

U nastavku donosimo detaljniji plan i program ovog internacionalnog eventa:

Petak, 19.8.2022.:

  • 15:30 – beach party na Črnikovici (Volosko) uz DJ Eki-ja
  • 19:30 – SALSATION Masterclass

SALSATION Masterclass će voditi tri SALSATION MASTER TRENERA: Katia Mello (Brazil/Hrvatska), Przemek Waszczyszyn (Poljska) i Tamas Marx (Mađarska).

Subota, 20.8.2022.:

  • 15:30 – SALSATION Workshop (Katia, Primo, Tamas) na Kastvu (Crekvina)
  • 19:00 – SALSATION Masterclass na Kastvu (Crekvina)
  • 21:00 – večera i druženje

Nedjelja, 21.8.2022.:

  • cjelodnevni izlet brodom po Kvarneru i otocima, te posjet Mošćeničkoj dragi

Na SALSATION dolaze gosti iz raznih dijelova Europe i svijeta (Hrvatska, Brazil, Italija, Poljska, Slovenija, Njemačka, Mađarska, Nizozemska, Francuska...), a manifestaciju su podržali: Grad Kastav, Gym Dance, TZG Opatija i Pizzerija Rustica Kastav, dok je svoj doprinos dala i ekipa broda Tunara.

Bit će do doista sjajan, rasplesan i jedinstven kvarnerski vikend, a organizator poziva sve da se uključe i uživaju u plesu, fitnessu i pozitivnom okruženju.

Kontakt: Katia Mello +385 91 116 78 56