ISTRAŽI

Uskrs u Opatiji

Provedite tradicionalan Uskrs u Opatiji

Uživanje u tradicionalnim gastronomskim specijalitetima, druženje s voljenim osobama u šetnjama uz more ili u prirodi, opuštanje u vrhunskim spa & wellness centrima... Tek je to dio čarobnog odmora za Uskrs u Opatiji, koja će uskrsne blagdane dočekati u posebnoj atmosferi.

Prikaži više
Prikaži manje

Opatija je savršena destinacija za čaroban Uskrs. Buđenje proljeća, koje donosi duge i tople dane, ali i tradicionalne poruke Uskrsa kao blagdana mira i blagosti, naglašeni su lijepim, prirodnim i originalnim dekoracijama postavljenima diljem Opatije u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija. Šetnje parkovima, ulicama i šetnicama grada postaju posebno iskustvo u „društvu“ brojnih zečića, uskršnjih pisanica i maslinovih grančica. 

Sretan vam Uskrs u Opatiji!

Posebne ponude

Uskrs u Opatiji

Odvojite vrijeme za opuštanje u hotelu Palace Bellevue kako biste obnovili tijelo, um i dušu u hotelskom wellness & spa centru. Ponuda uključuje wellness program koji uz blagotvorno djelovanje na vaše tijelo ima uljepšavajući i pročišćavajući učinak na kožu te ublažava napetost u tijelu.

Možete li zamisliti bolji način opuštanja od nekoliko dana bijega od svakodnevnih briga tijekom kojih ćete se posvetiti vlastitom dobrostanju?

Iskoristite našu ekskluzivnu ponudu i uživajte u svim pogodnostima wellness & spa centra hotela Palace Bellevue!

opširnije
Wellness & Gourmet

Wellness & Gourmet

Hotel Palace Bellevue (4*), Opatija

Vrijedi od 02.01
Vrijedi do 20.12
Soba već od 210,00 € za noć

Destinacija Opatija pružit će vam odmor kao iz raja.

Odsjednite u Hotel Istra i iskoristite blagodati opuštanja u wellness oazi.

 

opširnije
Opatija delights

Opatija delights

Hotel Istra (3*), Opatija

Vrijedi od 02.01
Vrijedi do 20.12
Soba već od 140,00 € za noć